Απογοητευμένος από την ήττα παρουσιάστηκε ο Χένινγκ Μπεργκ.

Αναλυτικά όσα είπε μετά τον αγώνα με την Καραμπάχ:

Τι πήγε λάθος; «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Παίξαμε όπως θέλαμε να παίξουμε κόντρα σε μια ανταγωνιστική ομάδα. Αμυνθήκαμε πολύ καλά και προηγηθήκαμε στο σκορ. Το δεύτερο ημίχρονο, ήταν δύσκολο για μας. Ήμασταν και λίγο άτυχοι με τα γκολ που δεχθήκαμε. Ενδεχομένως, αν γίνονταν σε άλλο ματς αυτές οι φάσεις, ίσως να τελείωνε και 1-1 το παιχνίδι. Αυτό το αποτέλεσμα δεν είναι καλό και δεν ανταποκρίνεται στο τι είδαμε στο πρώτο ημίχρονο. Τα τελευταία δύο γκολ δεν έρεπε να τα δεχθούμε. Είναι μια διαδικασία στην οποία μαθαίνομε. Είμαστε σε αυτή τη διοργάνωση για να γίνουμε καλύτεροι».

Αλλάζουν οι στόχοι; «Θα είναι δύσκολο για μας. Πιο δύσκολο για μας για να προκριθούμε. Από την αρχή ήταν δύσκολο για μας, αφού ήμασταν στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας. Δεν ήμασταν το φαβορί για την πρόκριση. Το τέλος δεν ήταν καλό για μας. Είναι μόλις η δεύτερη μας χρονιά στην Ευρώπη και πρέπει να μάθουμε, αγωνιζόμενοι με ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη για περισσότερα χρόνια».

Για τον τραυματισμό του Μπασιρού και τις επιλογές που λιγοστεύουν στη μεσαία γραμμή: «Έχουμε αρκετούς τραυματισμούς, όμως έχουμε τις επιλογές των Σέχου και Παναγιώτου».
Για την αλλαγή του Παπουλής: «Όχι δεν είναι τραυματίας. Το πλάνο ήταν να αγωνιστεί 45 λεπτά και να είναι έτοιμος για την Κυριακή. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία του».