Σε ένα ματς που… γρήγορα θα ξεχαστεί αφού δεν είχε μεγάλο θέαμα, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 0-1 του Απόλλωνα στη Ριζούπολη και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα. Δεν μπόρεσε να αντιδράσει η Ελαφρά Ταξιαρχία (είχε πάντως δοκάρι με τον Μπρούνο Άλβες στο 21′) και παραμένει χωρίς νίκη μετά από έξι αγωνιστικές!

Ο Αστέρας ήταν καλύτερος από τα πρώτα λεπτά και αν δεν ήταν ο Μπρούνο Άλβες να σταματήσει τον Σίτο στο 3′ θα είχε πάρει και νωρίς προβάδισμα στο σκορ. Οι Αρκάδες πίεζαν, αλλά δεν δημιουργούσαν την μεγάλη ευκαιρία. Αντίθετα, αυτή την είχε ο Απόλλων με το δοκάρι του Μπρούνο Άλβες στο 21ο λεπτό. Το ημίχρονο έκλεισε με μία άστοχη κεφαλιά του Μπαράλες στο 34′.

Δεν ήταν άστοχη όμως η κεφαλιά του Αργεντινού στο 48′ και ο Αστέρας προηγήθηκε. Ο Σόνι εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπαράλες νίκησε αμυντικούς και Κότσαρη για να κάνει το 0-1. Ο Απόλλων προσπάθησε να αντιδράσει. Σουτ ο Φαν Λα Πάρα, η μπάλα ψηλά άουτ στο 50′, στην πρώτη καλή τελική της Ελαφράς Ταξιαρχίας! Ήταν και η μοναδική αξιόλογη ως το τέλος, αφού ούτε το σουτ του Κάστρο στο 67′ βρήκε εστία, αλλά ούτε η προσπάθεια του Τουτουαρίμα στο 86′. Ανεκμετάλλευτα πέρασαν και τα στημένα που κέρδισε η Ελαφρά Ταξιαρχία προς το τέλος της αναμέτρησης. Ο Αστέρας κράτησε το 0-1 και μάζεψε το πρώτο του τρίποντο στο Πρωτάθλημα!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Φέστα): Κότσαρης, Μπαξεβανίδης(83′ Λισγάρας), Τουτουαρίμα, Ντομίνγκες, Μπρούνο Άλβες, Φατιόν, Σλίβκα, Kάστρο(Ματέι), Μαρτίνεζ(58′ Σάχλι), Φαν Πάρα(63′ Τσιλούλης), Ιωαννίδης(63′ Ντάουντα)

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Άλβαρεζ, Βαλβέρδε Σαντίφε(82′ Ιγκλέσιας), Κάστανιο, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σίτο (70′ Ριέρα), Κρέσπι(90+1′ Τασουλής), Μπαράλες, Σόνι(70′ Καπίγια, 82′ Αλί Μπαμπά)