Ο παλιός άσος των Κυπριακών γηπέδων και νυν προπονητής Δημήτρης Ιωάννου μίλησε στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ομόνοια και ανέλυσε γενικότερα την κατάσταση στο τριφύλλι.
«Η νίκη του Ολυμπιακού ήταν κάτι το οποίο δεν το περίμενα αλλά η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερη. Παλιότερα είπα ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να χτυπήσει 6άδα όπως πέρσι αλλά μετά το αποτέλεσμα επί της Ομόνοιας όλα μπορούν να γίνουν. Όταν κερδίζεις ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια τότε μπορείς. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μαζί με Πάφο, Δόξα και Άρη θα χτυπήσουν μια θέση στην 6άδα, τις έχω ικανές αυτές τις ομάδες» είπε αρχικά.
Τι πάει λάθος στην Ομόνοια; «Να σας πω. Δεν αντικαταστάθηκε ο Λούφτνερ, ούτε ο Τιάγκο, ενώ λείπει πολύ και ο Ασάντε σε σχέση με πέρσι. Μπορούσε η ομάδα να κάνει 1-2 κινήσεις για να ανέβει επίπεδο ειδικά με την πρόκριση στους ομίλους. Βέβαια υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές, δεν πρέπει να τα μηδενίζουμε όλα. Τα παιχνίδια της Ευρώπης επηρεάζουν αλλά φέτος με λιγότερα ματς και με ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δεν μπορεί να καλυφθεί ανάλογη διαφορά που καλύφθηκε πέρσι».

Χρίστος Χρίστου