Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος επέμενε στην απόκτησή του ήδη από τον Ιανουάριο.

Μπορεί ο Ελλαδίτης άσος να πλησιάζει προς τα 35, αλλά η ποιότητά του παραμένει αδιαμφισβήτητη. Από τον Χριστοδουλόπουλο περιμένουν άπαντες στην «Κυρία» να είναι ο ηγέτης της ομάδας κι αυτό είναι ένα βάρος που τον Ελλαδίτη άσο δεν τον αγχώνει. Έχει παίξει στις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα και παντού ήταν πρωταγωνιστής.

Ήδη υπήρξε καθοριστικός στην πρόκριση της Ανόρθωσης στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ και ανάλογες εμφανίσεις περιμένουν από αυτόν οι φίλοι της ομάδας και στο πρωτάθλημα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια, όμως, γνωρίζει πως χρειάζεται ειδική διαχείριση, λόγω ηλικίας, ώστε να μπορεί να προσφέρει ποιοτικά παιχνίδια όσο αγωνίζεται και να είναι ο ηγέτης της ομάδας. Γι’ αυτό τον έχουμε δει σε κάποιες περιπτώσεις στον πάγκο, να μπαίνει αλλαγή στην πορεία ενός αγώνα. Δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης του Ελλαδίτη άσου σε καμία περίπτωση. Είναι καθαρά θέμα διαχείρισης.

Ειρήνη Σπυροπούλου