Ήττα για την Ανόρθωση στο Τσίρειο. Δεύτερη στην Λεμεσό για φέτος αφού προηγήθηκε αυτή από τον Άρη, τρίτη μέχρι στιγμής σε ισάριθμες εξόδους μακριά από το «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, «πλήρωσε» τα ατομικά λάθη που έκανε και της στοίχησαν. Και στο αυτογκόλ του Αραγιούρι, που δεν έδειξε την απαιτούμενη αποφασιστικότητα όπως και στην φάση που δέχθηκε το δεύτερο γκολ, αφού η άμυνα αδράνησε ξανά. Ο Έουλερ ήταν αμαρκάριστος, ενώ στο τελείωμά του δεν άφησε περιθώρια στον Λόρια 
Βέβαια, η Ανόρθωση θα μπορούσε να βρει την ισοφάριση στις πολλές χαμένες ευκαιρίες που έφτιαξε, με κορυφαία τη φάση του Ρουσιά. Είχε τις τελικές προσπάθειες, καταγράφοντας στο σύνολο του αγώνα 13 (!) δεν είχε όχι όμως την ουσία.
Που αυτή τη δεδομένη στιγμή, είναι πως βρίσκεται στο -8 από την ΑΕΚ και την πρώτη θέση και πλέον… τρέχει να προλάβει, γιατί χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να ανατραπεί το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί. Στον φετινό μαραθώνιο έχει αποδειχθεί περίτρανα, πως καμία απόσταση δεν μπορεί να καλυφθεί με ευκολία.

Κύπρος Εγγλέζος