Μπήκε στο παιχνίδι με την Φλόρα, δεν έθελξε με την απόδοσή της όμως κατάφερε και πήρε προβάδισμα. Ένα σημαντικό προβάδισμα με 2-0, κόντρα σε ένα υποδεέστερο αντίπαλο και στο τέλος να μην καταφέρνεις να πάρεις τη νίκη είναι ένα πράγμα το οποίο προβληματίζει.
Τα αμυντικά κενά έκαναν εκ νέου την εμφάνισή τους, η διαχείριση του αποτελέσματος δεν έφερε το ζητούμενο, με την Ανόρθωση να απογοητεύει και τους φιλάθλους της.
Αδικαιολόγητη παρουσία μετά το 2-1, με πολλές αδυναμίες στο ανασταλτικό κομμάτι και τις αργές επιστροφές, άσχετα αν είχε την ευκαιρία να «σκοτώσει» το παιχνίδι με τον Νίκα Κατσαράβα στο 57′ που παρεμπιπτόντως, όσο ήταν στον αγωνιστικό χώρο, η Ανόρθωση ήταν σχετικά καλή.
Οι αλλαγές που έγιναν δεν βοήθησαν, όπως ούτε το γεγονός που έδωσε μέτρα στον αντίπαλο. Όσο περνούσε ο χρόνος και με βάση το τι έδειχνε στο γήπεδο, ήταν θέμα χρόνου να έρθει το γκολ. Που στο τέλος «πλήγωσε» τη βαρωσιώτικη ομάδα, που έχασε και ένα… σεβασό ποσό, αλλά αυτό πάει σε δεύτερη μοίρα.
Το θέμα είναι πως για ακόμα μία φορά, μακριά από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», δεν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα και το μόνο που έχει να κάνει τώρα, είναι να ηρεμήσει, να δει ξανά αυτά που προβληματίζουν και να επικεντρωθεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Kύπρος Εγγλέζος