Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Χωρίς VAR» της Cablenet και μεταξύ άλλων δήλωσε:
Για το πότε θα αποχωρήσει: «Δεν έβαλα χρονικά περιθώρια, αλλά όταν δεν έχω το κίνητρο θα πρέπει να φύγω. Αν, όμως, έρθει και κάποιος τώρα με νέες ιδέες είναι ευπρόσδεκτος, εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε. Δώσαμε πολλά και πήραμε σχεδόν τίποτα. Σκοπός ήταν να βοηθήσουμε την πόλη μας και να φτιάξουμε μια ομάδα που να την σέβονται όλοι. Αν δεις και τα υπόλοιπα τμήματα έχουμε ανταγωνιστικές ομάδες παντού. Σκοπός είναι η ΑΕΚ να είναι και ένα κοινωνικό σύνολο».
Για το πρωτάθλημα: «Δεν είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα. Το θέλουμε, είναι στόχος. Αλλά ο σκοπός είναι να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας. Δεν μπορούμε να ανοιχτούμε πολύ και να αρχίσουμε ξανά όπως πριν 8 χρόνια».
Για τα οικονομικά: «Είναι προτεραιότητα να μπορούμε να πληρώσουμε στην ώρα μας, να είμαστε συνεπείς. Είναι ένας από τους λόγους που θέλουν αρκετοί παίκτες να έρθουν στην ΑΕΚ. Ότι συμφωνηθεί θα γίνει. Είχαμε τις γνώσεις πως να διαχειριστούμε το οικονομικό κομμάτι. Βάλαμε γραμμές και κινούμαστε πάνω σε αυτό. Όταν είδαμε το παιχνίδι με τη Δόξα αποφασίσαμε πως θα αυξήσουμε το μπάτζετ. Ορισμένοι από εμάς πήραν περισσότερο βάρος στο οικονομικό για να παρουσιάσουμε μια πιο καλή ομάδα. Το πρόβλημα ήταν ότι έπρεπε να αποζημιωθούν κάποιοι παίκτες για να φύγουν».
Για τον Ρόκα: «Ο Ρόκα για εμένα είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος. Εκτός από το ποδόσφαιρο είναι ένας τίμιος άνθρωπος και έχω πλήρη εμπιστοσύνη σε αυτόν. Ποδοσφαιρικά μου έδειξε πως ποτέ δεν έκανε κινήσεις που να μην έχουν λογική. Μπορείς να του δώσεις μπάτζετ και να φέρει παίκτες με πιο λίγα λεφτά. Για αυτό το αυξήσαμε το μπάτζετ, ξέρω πως δεν θα κάνει καταχρήσεις. Οι κινήσεις που έγιναν τη τελευταία εβδομάδα δεν ήταν ακριβές κινήσεις, είχαν λογική».
Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Είναι σημαντικό και δύσκολο το ματς με την Ανόρθωση, αλλά είναι τρεις πόντοι. Θα είναι ενδιαφέρον να ζήσουμε αυτό το ματς. Θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε το παιχνίδι. Για εμένα δεν υπάρχει κόντρα. Επί προεδρίας μου έχουμε πολύ καλές σχέσεις με την Ανόρθωση. Με τους περισσότερους μεγαλώσαμε μαζί. Και πιστεύω και για τον κάθε άνθρωπο που έχει το μυαλό δεν υπάρχει κόντρα. Το θέλουν και οι δύο, ας κερδίσει ο καλύτερος. Να μην ξεφύγει κανείς. Να ξέρουν όλοι ότι είναι ένα ματς, θα πάμε σπίτι μας και την επόμενη μέρα πάλι φίλοι θα είμαστε. Αν υπάρξει πρόβλημα παίρνουμε τηλέφωνο και το συζητάμε».
Για το γήπεδο: «Είπα την ιδέα να κάνουμε γήπεδο. Κανένας δεν με πήρε σοβαρά. Μπήκαν οι μπουλντόζες μέσα και κάποιοι με ρωτούσαν «Μα θα κάνουμε γήπεδο;». Τους είπα «ναι». Περάσαμε από στάδια γιατί δεν είχαμε τα λεφτά. Φτιάξαμε τα πάντα ένα-ένα. Φτάσαμε στην κατηγορία 4. Μας έμεινε να τελειώσουν οι δρόμοι».