Πάνω που έχει επιστρέψει στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια ο Αμπαρτζουμιάν και κλείνει το πρόβλημα στο δεξί αμυντικό άκρο, υπάρχει θέμα στα αριστερά με τον Κορέια να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, όπως σας αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας (Διαβάστε ΕΔΩ).
Στην Ανόρθωση περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε και ευελπιστούν όπως δεν είναι κάτι σοβαρό και θα είναι πανέτοιμος για το… ντέρμπι με την ΑΕΚ. Γιατί ο Τιμούρ Κετσπάγια, πολύ δύσκολα θα τον χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Φλόρα Ταλίν. Τη θέση του αναμένεται να καλύψει ο Ανδρέας Αβραάμ, ο οποίος στις τελευταίες αναμετρήσεις, πήρε χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή της «Κυρίας» αντικαθιστώντας τον Βραζιλιάνο μπακ.

Τώρα όσο αφορά τον Λάφερτι, πιθανόν να είναι στην αποστολή, αλλά δύσκολα θα είναι στο αρχικό σχήμα. Ο Τιμούρ θα τον βάλει σιγά σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς και το πιο ορθολογιστικό σενάριο, είναι να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι του Europa Conference League, ερχόμενος από τον πάγκο.

Κύπρος Εγγλέζος