Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσει τον Βασίλη Σπανούλη για την προσφορά του στον σύλλογο από το καλοκαίρι του 2010 έως αυτό του 2021. Οι ερυθρόλευκοι θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου προς τιμήν του «Kill Bill» με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο να μιλούν για τον εμβληματικό αρχηγό του συλλόγου και τον ίδιο να παίρνει τον λόγο για να περιγράψει όσα έζησε σε μια τεράστια διαδρομή, που είχε ως αποκορύφωμα την κατάκτηση της EuroLeague σε Κωνσταντινούπολη και Λονδίνο.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, όλη η διαδικασία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Live Stream από το YouTube Channel της ομάδας, ενώ στο ΣΕΦ δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι δημοσιογράφοι.
Όλα αυτά, δύο μέρες μετά την πρωτοφανή αποθέωση που γνώρισε ο Βασίλης Σπανούλης έξω από το σπίτι του, από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Μία κίνηση από την πλευρά των οργανωμένων φίλων των ερυθρολεύκων που σχολιάστηκε κι από τον ίδιο.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
«Την Δευτέρα (27/09, 18:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Βασίλης Σπανούλης και οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου για το “αντίο” από τα παρκέ του Μεγάλου Αρχηγού.
Η συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα παραβρεθούν ΜΟΝΟ δημοσιογράφοι, θα μεταδοθεί Live από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο YouTube».