Ο νυν προπονητής της Πέγειας Αλέξης Γαρπόζης ο οποίος πέρασε σαν ποδοσφαιριστής και από ΑΕΛ και από Απόλλωνα τόνισε μιλώντας στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy ότι και οι δύο ομάδες θα είναι ανάμεσα στους διεκδικητές για τον τίτλο μέχρι τέλους.
Με βάση το ρόστερ της κάθε ομάδας θεωρεί κάποια από τις δύο καλύτερη από την άλλη;
«Το ρόστερ της ΑΕΛ το γνωρίζουμε περισσότερο από αυτό του Απόλλωνα ο οποίος είναι μια νέα ομάδα αλλά είναι νωρίς ακόμα για να απαντήσουμε σε κάτι τέτοιο. Να περιμένουμε μέχρι να έχουμε μπροστά μας ένα καλύτερο δείγμα και τότε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».
Ποιαν από τις δύο ομάδες χρίζεις φαβορί στο μεταξύ τους ντέρμπι; «Προβάδισμα δεν δίνω σε καμιά. Ξέρω τι σημαίνουν αυτά τα παιχνίδια και για τους ποδοσφαιριστές και για τον κόσμο και έμαθα μέσα από αυτά ότι δεν υπάρχουν φαβορί».
Μπορούν οι δύο ομάδες της Λεμεσού να διεκδικήσουν τον τίτλο; «Και βέβαια μπορούν και δεν το λέω εγώ αλλά η ποιότητα τους. Εξάλλου το έθεσαν σαν στόχο και οι δύο, έχουν την τριβή των προηγούμενων χρόνων όπου πρωταγωνίστησαν και θα είναι εκεί μέχρι και το τέλος ανάμεσα στους διεκδικητές».

Χρίστος Χρίστου