Ανακοίνωση εξέδωσε το Fan Club Lakatamias.
Αναλυτικά :
Αρχικά θέλουμε να συγχαρούμε τους λεβέντες του παρκέ για την κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου. Έδωσαν την ψυχή τους στο γήπεδο και τίμησαν για ακόμα μια φορά το περήφανο τριφύλλι.
Αφού λοιπόν είπατε όλοι τα ωραία σας τώρα θα μιλήσουμε εμείς.
Τι γνωρίζετε εσείς απο αδικίες ρε @@@; Τι γνωρίζετε εσείς από offside με τον ποδοσφαιριστή να είναι καλυμμένος 2 μέτρα; Τι γνωρίζετε εσείς από ποδοσφαιριστές που δέχονται κόκκινες κάρτες επειδή έκαναν κεφαλιά; Τι γνωρίζετε για γήπεδα που ξαφνικά μεγαλώνουν οι γραμμές τους; Τι γνωρίζετε εσείς για 2 κίτρινες κάρτες σε μισό λεπτό; Η μήπως γνωρίζετε για ποδοσφαιριστές σας που κινδύνεψαν να χάσουν την ζωή τους στο γήπεδο από υπερβολικές δόσεις; Ιδέα δεν έχετε και για άλλα τόσα!
Περισσότερο αστείοι όμως είναι οι αιώνια μικρομεσαίοι υπαλλήλοι σας, οι αιώνια ικανοποιημένοι 2οι. Που έτρεξαν να τοποθετηθούν για αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ – δοξα.
Όταν ότι πιο βρώμικο υπήρξε ποτέ στο κυπριακό ποδόσφαιρο βρίσκει ακόμα συμπαραστάτες τότε και βέβαια δεν θα πάμε ποτέ μπροστά σε αυτό τον τόπο. Εμείς πάντως να ξέρετε πως είμαστε καλοί άνθρωποι, την 2η θέση δεν την κοστολογούμε, ο καθένας έχει το δικαίωμα να έρχεται 2ος!
Τα όσα βίωσε ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από διαιτησίες δεν τα νιώσατε ούτε στο ελάχιστο ρε @@@. Μόνο ντροπή πρέπει να νιώθετε για τέτοιες τοποθετήσεις.
Έρχονται πολύ χειρότερα χρόνια όμως για όλους σας!
Υ.Γ: Όσον αφορά την τοποθέτηση Αμερικάνικης σημαίας στην δυτική κερκίδα. Δεν θα μακρυγορήσουμε για ανθρώπους τόσο ηλίθιους σαν τον συγκεκριμένο, απαιτούμε από την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ να του απαγορεύσει δια παντός την είσοδο του στο γήπεδο. Αυτή η κίνηση προσβάλλει ολόκληρη την ιστορία του σωματείου μας και τέτοιοι τύποι δεν πρέπει να έχουν θέση στην κερκίδα μας.