Σε άλλο ένα Λεμεσιανό ντέρμπι θα απουσιάσουν οι οργανωμένοι φίλοι του Απόλλωνα.
Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

Αρχικά ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα μας για την νίκη ενάντια στην ομάδα ***. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους αφού αυτό που είδαμε στο γήπεδο μας θύμισε παλιές καλές εποχές όπου η ομάδα θύμιζε ΑΠΟΛΛΩΝ, πάθος, θέληση και αποφασιστικότητα. Ας μην προτρέχουμε όμως αφού είμαστε ακόμα στην αρχή και σειρά έχει πάρει ο αγώνας της Κυριακής ενάντια *** της ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.

****

Στα δικά μας εμείς, δυστυχώς η ΘΥΡΑ ΕΝΑ θα απέχει για ακόμη μια φορά από τον φυσικό της χώρο αφού το έκτρωμα της κάρτας οπαδού δεν μας αφήνει άλλη επιλογή. Καλούμε άπαντες για ακόμη μια φορά να στηρίξουν τον αγώνα μας και να ενωθούν μαζί μας στους συνδέσμους.

Αρχίζουμε από αύριο με μεγάλο pre-game στον σύνδεσμο μας στα δυτικά προάστια.

Την Κυριακή ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ανοίγει ξανά τις πόρτες του και καλούμε όλο τον κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ όπως αγκαλιάσει ξανά το σπίτι του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ξεκινάμε από νωρίς φορώντας τα γιορτινά μας κατηφορίζουμε στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ και τσακίζουμε κάθε *** που θα βρεθεί στον δρόμο μας!

Εμείς θα το ζήσουμε σαν να είμαστε εκεί μετατρέποντας τον ΚΕΝΤΡΙΚΟ σε δυτική κάνοντας ξανά την πόλη να παραμιλάει στους ρυθμούς της ΘΥΡΑ ΕΝΑ.

ΘΕΕ Η ΦΛΟΓΑ ΜΑΣ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ

Υ.Γ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ