Το φοβερό της ξεκίνημα στη σεζόν συνεχίζει η Έβερτον, που κέρδισε έστω και δύσκολα τη Νόριτς με 2-0 και βρίσκεται στην 1η θέση μαζί με Λίβερπουλ (ένα ματς λιγότερο), Τσέλσι, Σίτι και Γιουνάιτεντ. Στον πάτο και στο απόλυτο μηδέν τα «καναρίνια».

Στο 19’ ο Κρουλ έσωσε μετά από σουτ του Ροντόν και στο 21’ ο Νόρμαν έδιωξε μετά από σουτ του Γκρέι ενώ στο 27’ τα «ζαχαρωτά» κέρδισαν πέναλτι και ο Τάουνσεντ νίκησε τον Κρουλ από τα 11 μέτρα κι έγραψε το 1-0. Στο 45ο λεπτό ο Πίκφορντ έπεσε και απομάκρυνε μετά από σουτ του Νόρμαν.

Στο 50ο λεπτό το σουτ του Τάουνσεντ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 52’ ο Πίκφορντ είπε όχι σε σουτ του Νόρμαν και στο 57’ η κεφαλιά του Γκίμπσον πέρασε μόλις έξω.

Στο 61ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντιν, ο Σάρτζεντ παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ, ενώ στο 77’ η Έβερτον έκλεψε στο κέντρο, ο Άλαν έδωσε στον Γκρέι κι αυτός άφησε δεξιά στον Ντουκουρέ που με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Γκόντφρεϊ, Μίνα, Κιν, Ντιν, Τάουνσεντ (76’ Γκο΄ρντον), Ντουκουρέ, Άλαν, Ιβόμπι (89’ Nτόμπιν), Γκρέι (83’ Ντέιβις), Ροντόν

ΝΟΡΙΤΣ: Κρουλ, Άαρονς, Γκίμπσον, Χάνλεϊ, Καμπάκ (69’ Τζόλης), Ουίλιαμς (86’ Γιαννούλης), Λι Μελού, Νόρμαν (69’ Ράσιτσα), ΜακΛίν, Σάρτζεντ, Πούκι