Χωρίς τους τιμωρημένους Ντογκαλά και Νατέλ, χωρίς τον τραυματία Κβιλιτάια και χωρίς τον Τόμας Ντε Βινσέντι που ακόμα είναι ανέτοιμος, θα πάει την Κυριακή στο Τσίρειο το ΑΠΟΕΛ για την…κομβική όπως χαρακτηρίζεται αναμέτρηση με τον Άρη.
Στον αντίποδα των απουσιών, οι επιστροφές των Σάβιτς και Ντανίλο που είχαν μείνει εκτός με την Πάφος FC, αλλά από την Τετάρτη θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή και δίνουν επιπλέον επιλογές για τον επόμενο αγώνα.
Ειδικά, η επιστροφή Ντανίλο, χρειάζεται και με το παραπάνω, λόγω του ότι μπορεί να παίξει και σαν προωθημένος χαφ, αλλά και σαν πλάγιος επιθετικός, εκεί που υπάρχει μεγάλο κενό λόγω της απουσίας των Ντογκαλά-Νατέλ.
Το μεγάλο ερωτηματικό για την 11άδα, είναι πως θα επιλέξει ο Σωφρόνης να παίξει η ομάδα του και ειδικά στην επίθεση με τις δύο σημαντικές απουσίες συν βέβαια και αυτή του Κβιλιτάια, σε μία χρονική στιγμή μάλιστα, όπου ο Μάγκλιτσα δεν φαίνεται να είναι έτοιμος να αντικαταστήσει το Γεωργιανό.
Ο Κροάτης βέβαια, αναμένεται να είναι η επιθετική αιχμή. Από εκεί και πέρα, έχει τους Οκριασβίλι-Θεοδώρου-Εφραίμ-Ντανίλο για να επιλέξει αυτούς που πιστεύει ότι είναι πιο έτοιμοι για το συγκεκριμένο ματς.