Οι 20 βαθμοί, η 1η θέση και οι διορθώσεις που θα γίνουν…

Η διακοπή βρίσκει την ΑΕΚ στην 1η θέση, δίχως να αγχώνεται για τα αποτελέσματα που θα φέρουν οι ανταγωνιστές σήμερα και αύριο.

Η πρωτιά, είναι αδιαμφισβήτητη με τους 20 βαθμούς που είναι μία αρκετά καλή βάση για τη συνέχεια.

Η ομάδα του Ρούμπεν Σεγιές έχει σαν σημαντική απώλεια την ισοπαλία με την Krasava ΕΝΥ ενώ δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο για τα άλλα δύο ματς που δεν κατάφερε να τα νικήσει και συγκεκριμένα με την Πάφο FC εντός και τον Άρη εκτός.

Την πορεία της ομάδας στις 10 αγωνιστικές, αξιολογούν οι άμεσα αρμόδιοι, με πρώτο τον Τσάβι Ρόκα και αν χρειαστεί τον Ιανουάριο, θα γίνουν οι διορθωτικές κινήσεις όπως κάθε σεζόν.

Θυμίζουμε, την επιστροφή του Καμπρέρα ο οποίος θα πάρει τη θέση άλλου παίκτη τον οποίο αναμένεται να επιλέξει ο Ρόκα.

Το πιο σημαντικό είναι να καταφέρει η ομάδα να κρατηθεί στην 1η θέση. Θυμίζουμε ότι μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου θα αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ, τον Απόλλωνα και την ΑΕΛ (εντός έδρας) και την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 51ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥΜΠΑ ΣΤΗ BALLA:

 

Ακολουθήστε το Balla στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Sponsored by Cyta Business