Χωρίς νίκη ολοκλήρωσε τις εγχώριες υποχρεώσεις της πριν από την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό η ΤΣΣΚΑ Σόφιας των Στέφανο Σένσι και Ιωάννη Πίττα, η οποία έμεινε στο 0-0 απέναντι στη συμπολίτισσα Σλάβια, για το Βουλγαρικό πρωτάθλημα.
Η ομάδα είχε την απόλυτη υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο, δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Είναι χαρακτηριστικό πως ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 29 τελικές προσπάθειες, έναντι μόλις πέντε των γηπεδούχων, ενώ το ποσοστό κατοχής της μπάλας έφτασε στο 71%.
Η απώλεια βαθμών είχε ως αποτέλεσμα η ΤΣΣΚΑ να υποχωρήσει από την κορυφή της βαθμολογίας, με τη Λέφσκι Σόφιας να περνά στην πρώτη θέση μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Ντούναβ Ρούσε, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο.
Πλέον, η προσοχή της ομάδας των Σένσι και Πίττα, οι οποίοι βρέθηκαν αμφότεροι στο αρχικό σχήμα απέναντι στη Σλάβια, στρέφεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, την Πέμπτη (5/11, 22:00), στο ΟΑΚΑ, για την τρίτη αγωνιστική της League Phase του Conference League.





















