Με δύο αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, με τη Δόξα Κατωκοπιάς και την Αναγέννηση Δερύνειας να πανηγυρίζουν σημαντικές νίκες.
Η Δόξα Κατωκοπιάς επικράτησε με 4-1 του Ηρακλή Γερολάκκου και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, έχοντας αγώνα περισσότερο από τις ομάδες που ακολουθούν. Ο Κωστέας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής με δύο γκολ, ενώ δίχτυα βρήκαν επίσης οι Μπατζώνης και Τρούγιτς. Για τον Ηρακλή σκόραρε ο Γουανκεβάι.
Στο άλλο παιχνίδι, η Αναγέννηση Δερύνειας πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Ερμή Αραδίππου με δύο γκολ του Βίτορ Γκόμες (3’, 33’), ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε ο Τζίλε (52’). Η Αναγέννηση ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς στο 57ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Νεοφυτίδης. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι και ο Ερμής, λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας που αντίκρισε ο Χατζηπροδρόμου στο 85ο λεπτό.
Η Δόξα Κατωκοπιάς απολαμβάνει προσωρινά τη μοναξιά της κορυφής με δεκατέσσερις βαθμούς, έχοντας αγώνα περισσότερο από τις ομάδες που ακολουθούν. Ο Ερμής Αραδίππου βρίσκεται στους εννέα βαθμούς, η Αναγέννηση Δερύνειας ανέβηκε στους έξι, ενώ ο Ηρακλής Γερολάκκου παρέμεινε στους πέντε βαθμούς.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:
Ερμής Αραδίππου – Αναγέννηση Δερύνειας 1-2
(Τζίλε 52′ / Βίτορ Γκόμες 3′, 33′)
Δόξα Κατωκοπιάς – Ηρακλής Γερολάκκου 4-1
(Κωστέας 16′, 38′, Μπατζώνης 28′, Τρούγιτς 70′ / Γουανκεβάι 64′)
ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (14:30)
Α.Ε. Πολεμιδιών – ΜΕΑΠ
ΠΑΕΕΚ – ΑΠΕΑ
Εθνικός – Χαλκάνορας
Σπάρτακος – Αγία Νάπα
Ακρίτας – ΕΝΠ (16:00)
ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ (14:30)
Διγενής Μόρφου – ΑΣΙΛ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (7Η)
ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ (14:30)
ΜΕΑΠ-Ακρίτας
Αναγέννηση-ΠΑΕΕΚ
Χαλκάνορας-Ερμής
Αγία Νάπα-Εθνικός
ΑΣΙΛ-Σπάρτακος
ΕΝΠ-Δόξα
ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ (14:30)
ΑΠΕΑ-Α.Ε.Ποέμιδιών
Ηρακλής- Διγενής Μ.





















