«Δεν ήταν ο Παλεάρι ο κορυφαίος, ήταν όλη η ομάδα – Έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ρούμπεν Σεγιές, μετά την νίκη της ομάδας του με 2-0 επί της Ομόνοιας.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Από τακτικής άποψης ήταν πολύ καλό ματς. Ευχαριστημένος με την δική μου ομάδα, μετά το δεκάλεπτο φέραμε το ματς στο μέρος μας. Πήραμε τη νίκη μετά από μια εβδομάδα που δεν ήταν η καλύτερη. Δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με κάθε αντίπαλο.

Δεν αλλάξαμε σχηματισμό, είχαμε 3 κεντρικούς αμυντικούς πίσω και όχι όπως προηγούμενα ματς. Οι παίκτες έκαναν την διαφορά. Βρήκαμε τους χώρους και ανταποκριθήκαμε. Δεν ήταν μόνο ο Παλεάρι ο κορυφαίος, ήταν όλη η ομάδα. Αν θέλουμε τις νίκες σε όλα τα παιχνίδια πρέπει αν δείχνουμε πως έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ. Προηγήθηκε το παιχνίδι Κυπέλλου που δεν εξελίχθηκαν όπως περιμέναμε τα πράγματα, σήμερα κάναμε την διαφορά.

Προσπαθήσαμε να βγάλουμε την μπάλα από την άμυνα και να κάνουμε με αυτό τον τρόπο επιθέσεις. Θέλαμε να είμαστε απαιτητικοί, μπορεί να είμαστε η ομάδα με τα περισσότερα σουτ από πλεονεκτική θέση. Ωραία ανάπτυξη της ομάδας στο πρώτο τέρμα. Να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του κάθε αγώνα.»

Για τον Αμίν:
«Μπορεί να έχουμε ευχάριστα, περιμένουμε και τους Γιούσεφ και Ιβάνοβιτς. Όταν γεμίσει η ομάδα θα είναι πιο δύσκολο για μένα να κάνω τις επιλογές μου.»

Ακολουθήστε το Balla στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Sponsored by Cyta Business