Ανάσα για τη Σανταντέρ, που κέρδισε με ανατροπή την Εσπανιόλ (2-1) κι επέστρεψε στις νίκες μετά από ενάμισι μήνα. Δεν σηκώνει κεφάλι η Εσπανιόλ, που αγνοεί τη νίκη από τις 12 Σεπτεμβρίου.
Στο 16ο λεπτό η κεφαλιά του Καμπρέρα πέρασε λίγο έξω ενώ στο 30’ ο Φορτούνιο είπε όχι σε σουτ του Κανάλες και στο 45+1’ το σουτ του Ζαμπίρ έξυσε το δοκάρι.
Στο 49ο λεπτό ο Φορτούνιο απέκρουσε το σουτ του Μαρτίν και στο 52’ νίκησε ξανά τον Κανάλες ενώ στο 54’ ο Αλ Χιλάλι έσωσε στη γραμμή μετά από κεφαλιά του Βισέντε.
Στο 61’ ο Φορτούνιο είπε όχι και σε σουτ του Βισέντε και στο 62’ ο Εσπόζιτο έκανε το 0-1, με πλασέ, μετά από στρώσιμο του Θαραγόθα. Ωστόσο στο 70ο λεπτό, ο Μπελοσιάν έκανε το 1-1, με φοβερό σουτ από μακριά και στο 85’ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Εσπανιόλ, ο Ζαμπίρι έκανε το 2-1, με παλσέ εξ επαφής. Στο 90+4′ ο Φορτούνιο είπε όχι καισε σουτ του Αλμέιδα και στο 90+6′ η κεαλιά του Καμπρέρα πέρασε έξω.
ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ: Αγιρεθαμπάλα, Ραμόν (82’ Πέδρο Φελίπε), Μαντίγια, Μπελοσιάν, Σαλίνας, Μαρτίν, Πράτι (67’ Λούκε), Μαρτίν (67’ Πάμπλο Γκαρσία), Κανάλες (82’ Αλμέιδα), Βισέντε (87’ Μαγκέτε), Ζαμπίρι
ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Φορτούνιο, Καμπρέρα, Ελ Χιλάλι, Ντρκούσιτς (90+5′ Νούνιεθ), Κιλιντσί Χάρτμαν, Λοθάνο (86’ Ούρκο Γκονθάλεθ), Εσπόζιτο, Ερνάντεθ (76’ Ντόλαν), Καλατράβα (86’ Μάρκος Φερνάντεθ), Θαραγόθα (76’ Πουάδο), Ρομπέρτο Φερνάντεθ





















