Ο προπονητής της Krasava ENY, Γκιγιέρμο Ρομό μίλησε μετά τη πρώτη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα:
«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η κατάσταση απαιτούσε αυτή τη τη νίκη. Πιστεύω ότι με βάση όσα είδαμε στον αγωνιστικό χώρο ήμασταν καλύτεροι, δείξαμε μεγαλύτερη ποιότητα στη δημιουργία ξεκάθαρων ευκαιριών και μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.
Είναι αλήθεια ότι το να κερδίζεις είναι πολύ δύσκολο, σε οποιαδήποτε κατηγορία και σε οποιαδήποτε χώρα.
Στα τελευταία λεπτά χρειάστηκε να αμυνθούμε όλοι μαζί και καταφέραμε να διατηρήσουμε το προβάδισμά μας χάρη στην καλή αμυντική μας λειτουργία.
Είμαι πολύ περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου, για την προσπάθεια και την αφοσίωσή τους. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος και περήφανος, για όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και του συλλόγου».





















