Ο Σέρβος τεχνικός δεν αρνήθηκε λοιπόν να πάρει κάποιο δώρο. Περισσότερο είχε να κάνει με την διάθεση της Παρτίζαν να τον βραβεύσει. Οπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, υπήρξε μια σχετική αμηχανία μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο καθώς είναι γνωστό πως οι σχέσεις μεταξύ διοίκησης και Ζοτς δεν ήταν οι καλύτερες το τελευταίο διάστημα και για αυτόν τον λόγο επιλέχθηκε να… αποφευχθεί μια τέτοια σκηνή.
Ως εκ τούτου, ο Ομπράντοβιτς αποθεώθηκε από τον κόσμο της Παρτίζαν από τον οποίο λατρεύεται, ανταπέδωσε με χειρονομίες και δηλώσεις και δεδομένα δεν υπήρξε κάποια άρνηση παραλαβής δώρου.
Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, αυτή ήταν η δεύτερη φορά τις τελευταίες μέρες που υπήρξε κάποιο ανάλογο περιστατικό. Μόλις το προηγούμενο Σάββατο στην Πάτρα, ο Προμηθέας θέλησε να βραβεύσει τον Μαντζούκα αλλά οι πράσινοι αρνήθηκαν.





















