Το σκέφτονται ξανά (στην ΚΟΠ) για τη κατασκευή του «σπιτιού» του κυπριακού ποδοσφαίρου στον Κόρνο…(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Το σκέφτονται ξανά στην ΚΟΠ, αν θα προχωρήσουν στη δημιουργία του νέου Αθλητικού της Κέντρου στον Κόρνο (το λεγόμενο «Σπίτι του Ποδοσφαίρου»)  που αρχικά αναμενόταν να είναι έτοιμο για να λειτουργήσει αρχές του 2028.

Τα νέα οικονομικά δεδομένα αυξάνουν αισθητά το κόστος που αρχικά ήταν στα 18 εκατ. ευρώ και είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους γίνεται εκ νέου σκέψη για το αν και πως μπορεί να αρχίσει και να ολοκληρωθεί αυτό το τεράστιο πρότζεκτ.

Δεν είναι για την ώρα τίποτε δεδομένο και συγκεκριμένα αν θα γίνουν ή όχι τα έργα, αλλά η πληροφορία που έχουμε πάρει, λέει ότι, κάποια ισχυρά στελέχη της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας που αναλύουν το πιθανό νέο οικονομικό κόστος εκφράζουν επιφύλαξη για το αν πρέπει να γίνει το όλο εγχείρημα.

 

 

Ακολουθήστε το Balla στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Sponsored by Cyta Business