Στην Ανόρθωση άρχισαν να μετράνε αντίστροφα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τον αγώνα κόντρα στην Πάφος FC, που θα γίνει την Κυριακή (11/10) στο «Freedom Αντώνης Παπαδόπουλος». Στόχος, η επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από την Νέα Σαλαμίνα και παράλληλα να μπει ένα τέλος σε ένα αρνητικό σερί.
Η «Μεγάλη Κυρία» από τα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής, μόνο το ένα έγινε στην έδρα της, κόντρα στον ΑΠΟΕΛ όπου κατάφερε να επικρατήσει με 2-1. Ήταν και η μοναδική νίκη στο πρωτάθλημα.
Στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής, η Ανόρθωση θα έχει το κόσμο στο πλευρό της και θα επιδιώξει να πετύχει ακόμα μια νίκη στην έδρα της. Ως γνωστόν, ο αγώνας αρχικά θα διεξαγόταν κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας, ωστόσο η Ανόρθωση κέρδισε την Έφεση που κατέθεσε και δημιουργήθηκαν νέα δεδομένα όσον αφορά την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο την Κυριακή.
Αναμένεται να είναι γεμάτο το «Freedom Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο κόσμος θα δώσει δυναμικό παρών και θα προσπαθήσει να δώσει ώθηση στους παίκτες του Νέστορ Ελ Μαέστρο για επιστροφή στις νίκες, μιας και η διακοπή βρήκε την Ανόρθωση να γνωρίζει την ήττα με 3-0 από την Νέα Σαλαμίνα.
Παράλληλα, υπάρχει και ένα αρνητικό σερί που τρέχει τα τελευταία χρόνια και στην Ανόρθωση θέλουν να βάλουν ένα τέλος. Συγκεκριμένα, αγνοείται η νίκη εδώ και 8 σερί παιχνίδια κόντρα στην Παφιακή ομάδα. Τελευταία νίκη, ήταν στις 20/02 του 2023 με 2-1. Ακολούθησαν 3 ισοπαλίες και 5 ήττες.
Με σύμμαχο το κόσμο λοιπόν, η Ανόρθωση θα προσπαθήσει να παραμείνει αήττητη στην έδρα της και να επιδιώξει να σπάσει το σερί χωρίς νίκη κόντρα στην Πάφο από το 2023.





















