Ρόμπερτσον για Σίτι: «Είχαν μια απίστευτη ομάδα, οι ποδοσφαιριστές δεν πρέπει να θεωρούνται υπεύθυνοι»

Σάλος έχει προκληθεί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με την ενοχή της Μάντσεστερ Σίτι για 114 οικονομικές παραβάσεις της Premier League το διάστημα 2009 έως 2018.

Οι Πολίτες έχουν κατηγορηθεί και επίσημα πλέον, καθώς η διοικητική αρχή του αγγλικού ποδοσφαίρου επιβεβαίωσε με ανακοίνωση της την απόφαση περι ενοχής της ομάδας, ενώ ακόμα τόνισε πως σύντομα θα ανακοινωθούν και οι κυρώσεις, με τις φήμες να κάνουν λόγο για ποινές από χρηματικό πρόστιμο, μέχρι και αφαίρεση τίτλων.

Για τις καταιγιστικές αυτές εξελίξεις, τοποθετήθηκε στον “Guardian” και ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ και νυν της Τότεναμ, Άντι Ρόμπερτσον.

Ο 32χρονος, ο οποίος αποτέλεσε βασικό μέλος στις μονομαχίες των Ρεντς με τη Σίτι για τον τίτλο του πρωταθλητή Αγγλίας, στάθηκε στο πλευρό των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν εκείνο το διάστημα στην ομάδα του Μάντσεστερ.

Πιο συκγκεκριμένα, τόνισε πως απέδειξαν στον αγωνιστικό χώρο την αξία τους, πως απολάμβανε τις αναμετρήσεις απέναντι τους, ενώ υποστήριξε ότι δεν πρέπει να στοχοποιούνται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

“Για μένα, οι παίκτες απέδειξαν ότι ήταν αρκετά καλοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν γνωρίζω πολλά για τις κατηγορίες και όλα αυτά. Αλλά είχαν μια απίστευτη ομάδα, απέναντι στην οποία μου άρεσε πολύ να αγωνίζομαι. Δεν πιστεύω ότι οι παίκτες θα πρέπει ποτέ να θεωρούνται υπεύθυνοι για τέτοια πράγματα. Αυτό είναι το μόνο στο οποίο μπορώ να επικεντρωθώ“.

Πηγή:sport24.gr

Ακολουθήστε το Balla στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Sponsored by Cyta Business