Το Μαυροβούνιο πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Αρμενίας με 3-2 και έκανε το δύο στα δύο στον όμιλο της Εθνικής μας, ανεβαίνοντας στους 6 βαθμούς και στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου.
Οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα 2-1, με την Αρμενία να ισοφαρίζει σε 2-2 στο δεύτερο μέρος με τον Σπερτσιάν. Το Μαυροβούνιο, ωστόσο, βρήκε το γκολ της νίκης στο 89′ και έφυγε με ένα σημαντικό «διπλό».
Στο παιχνίδι αγωνίστηκε και ο Στέφαν Γιόβετιτς, με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ να περνά ως αλλαγή στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης.
Υπενθυμίζεται ότι το Μαυροβούνιο ήταν η ομάδα που επικράτησε με 2-1 της Εθνικής μας στην πρεμιέρα, φτάνοντας πλέον τους έξι βαθμούς μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:






















