ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣ ο Αντερέγκεν – Τρίβει τα χέρια ο Σεγιές

Η διακοπή του πρωταθλήματος, μπορεί να χαρακτηριστεί ευεργετική για ποδοσφαιριστές που είτε θέλουν να ανεβάσουν την αγωνιστική τους ετοιμότητα, είτε να ξεπεράσουν προβλήματα τραυματισμών. Σε αυτή την κατηγορία, ανήκει και ο Νικολάς Αντερέγκεν.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ, ταλαιπωρήθηκε κατά την περίοδο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, γεγονός που τον κράτησε πίσω αγωνιστικά και δεν του επέτρεψε να είναι έτοιμος με την έναρξη του πρωταθλήματος. Το τελευταίο διάστημα, όμως, ο 27χρονος φορ δείχνει να βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαΐου πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού και μάλιστα σκόραρε το πρώτο του τέρμα. Τα έκανε δύο τα γκολ ο Αργεντίνος, στο πρόσφατο φιλικό της ΑΕΚ κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα. Πήρε φόρα ο Αντερέγκεν και πλέον δηλώνει πιο έτοιμος από ποτέ, να προσφέρει λύσεις στο σκοράρισμα. Κάτι που ξέρει να κάνει πολύ καλά. Το απέδειξε άλλωστε, όταν αγωνιζόταν στον Εθνικό Άχνας.

Ο κόουτς της ΑΕΚ, Ρουμπέν Σεγιές, τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση βλέποντας να αυξάνονται οι επιλογές του για την κορυφή της επίθεσης. Του δίνεται η δυνατότητα, να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή και να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε αγώνα.

Ακολουθήστε το Balla στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Sponsored by Cyta Business