Πέρασε διά πυρός και σιδήρου από το Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ και ανέβηκε δεύτερος! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Ο ΠΑΟΚ χτύπησε δύο φορές σε έξι λεπτά στο πρώτο μέρος, ο Παναιτωλικός μείωσε στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ο Δικέφαλος έφυγε με το 3-1 από το Αγρίνιο και συνεχίζει στη δεύτερη θέση της Stoiximan Super League πριν τη διακοπή. Αναγκαστική αλλαγή έγιναν οι Άλι, Παβλένκα, Ελουστόντο και Τζενεπό.

Με χαμόγελο θα πάει στη διεθνή διακοπή ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υπέταξε με 3-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League πανηγυρίζοντας τρίτη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Δικέφαλος χτύπησε δύο φορές μέσα σε έξι λεπτά, με τον Τάχα Άλι να ανοίγει το σκορ με δεξί πλασέ στο 33′.

Ο Ντιαγέ πήρε τη σκυτάλη στο 39′ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά έπειτα από κεφαλιά του Μπάμπα.

Τα καναρίνια κατάφεραν να μειώσουν στο 51′ με τον Εστέμπαν να καταβάζει και να εκτελεί μέσα από την περιοχή με το αριστερό.

Το… κερασάκι για τον ΠΑΟΚ ήρθε να βάλει στο 90’+8′ ο Σορετίρε έπειτα από ασίστ του Ούγκρεσιτς.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Απείλησε νωρίς ο ΠΑΟΚ. Ο Ντιαγέ μπήκε στην περιοχή και έφτασε στο ύψος της μικρής περιοχής, γύρισε την μπάλα προς τον Ζίβκοβιτς, αλλά ο Κουτσερένκο μάζεψε, μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα.

Στο 22′ ο ΠΑΟΚ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τον Ντιαγέ, όμως το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Ο Πέλκας είχε σουτάρει, ο Κουτσερένκο είχε αποκρούσει, αλλά ο Κένι πήρε το ριμπάουντ ενώ ήταν εκτεθειμένος.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε τελικά το σκορ με τον Τάχα Άλι στο 33′. Οι παίκτες του Δικεφάλου κινήθηκαν ταχύτατα στο τρανζίσιον από την άμυνα στην επίθεση, ο Άλι από αριστερά “έκοψε” δεξιά και πλάσαρε με το δεξί στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα γκολ του με τον Ντιαγέ έξι λεπτά αργότερα. Η μπάλα έμεινε ζωντανή στην περιοχή έπειτα από κόρνερ, από την κεφαλιά του Μπάμπα έπεσε στον Ντιαγέ που βρήκε δίχτυα από κοντά για το 0-2.

Στο 48′ ο Τάχα Άλι στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε στο χέρι και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο Παναιτωλικός όμως μείωσε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους με τον Εστέμπαν! Έπειτα από σέντρα από αριστερά, ο Ντιαγέ απομάκρυνε, όμως ο Εστέμπαν κατέβασε και εκτέλεσε με το αριστερό μέσα από την περιοχή για το 1-2 στο 51′.

Στο 70′ ο διαιτητής Κατοίκος διέκοψε το παιχνίδι καθώς ο Παβλένκα και ο Ελουστόντο συγκρούστηκαν και βρίσκονται στο έδαφος. Ο Παβλένκα έκανε έξοδο για να μαζέψει την μπάλα και χτύπησε στην πλάτη τον Ελουστόντο.

Τοποθετήθηκε πλάγια στο φορείο και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο, με τον Τσιφτσή να παίρνει τη θέση του. Και ο Ελουστόντο αποχώρησε, με τον Μπαταούλα να περνά.

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Δικέφαλος βρήκε και τρίτο γκολ, με τον Ζίβκοβιτς να γυρίζει την μπάλα από δεξιά, τον Ούγκρεσιτς να τροφοδοτεί τον Σορετίρε που πλάσαρε από κοντά για το 1-3.

Έτσι ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο -3 από την πρώτη θέση και τον Παναθηναϊκό.

Οι ενδεκάδες: 

  • ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κουτσερένκο, Γκράναθ, Νακάμπα (86′ Μεχία), Θυμιάνης, Τζενεπό (λ.τρ. 64′ Σουμά), Μπάντζι, Κόγιτς (46′ Εστέμπαν), Μαυρίας, Εράκοβιτς, Αποστολόπουλος (46′ Μανρίκε), Οπόκου (64′ Άλεκσιτς).
  • ΠΑΟΚ: Παβλένκα (λ.τρ. 73′ Τσιφτσής), Κένι, Μιχαηλίδης, Ελουστόντο (λ.τρ. 73′ Μπαταούλας), Μπάμπα, Ζαφείρης (86′ Σανταμαρία), Γιάκιτς, Άλι (λ.τρ. 47′ Σορετίρε), Ζίβκοβιτς, Πέλκας (73′ Ούγκρεσιτς), Ντιαγέ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

Ακολουθήστε το Balla στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Sponsored by Cyta Business