Η ΑΕΚ μονομαχεί με τον Βόλο (18:00) στο Πανθεσσαλικό για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League και θέλει να πάρει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη τη φετινή σεζόν μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια.
Γνωστή έγινε η ενδεκάδα της Ένωσης, με τον Μάρκο Νίκολιτς να χρησιμοποιεί ως δεξιό μπακ τον Γκατσίνοβιτς αντί του Ρότα που έμεινε εκτός αποστολής, ενώ ο Μάνταλος επιβραβεύτηκε από τον Σέρβο τεχνικό μετά τη μαγική του εμφάνιση με τον Πανσερραϊκό (τέσσερις ασίστ και γκολ) και πήρε φανέλα βασικού.
Αναλυτικά, σχηματισμός 4-4-2 από τον Νίκολιτς. Στην εστία ο Μπρινιόλι, με δίδυμο κεντρικών αμυντικών τους Μουκουντί και Ρέλβας, με τον Γκατσίνοβιτς στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Πήλιο στο αριστερό. Στα χαφ οι Βιτάλις και Μαρίν, με τον Κοϊτά (αριστερά) και τον Μάγερ (δεξιά) να κινούνται τόσο στα άκρα όσο και εσωτερικά στον άξονα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Γιόβιτς και πίσω του ο Μάνταλος.
Να σημειωθεί, ωστόσο, πως δεν αποκλείεται να τοποθετηθεί αριστερά ο Μάνταλος και ο Κοϊτά να πάρει θέση μαζί με τον Σέρβο φορ στην κορυφή της επίθεσης.
ΑΕΚ (Μάρκο Νίκολιτς): Μπρινιόλι – Γκατσίνοβιτς, Μουκουντί, Ρέλβας, Πήλιος – Μάγερ, Μαρίν, Βιτάλις, Κοϊτά – Μάνταλος, Γιόβιτς.
Στον πάγκο για την ΑΕΚ οι Μπαλαμώτης, Γκεοργκίεφ, Βίντα, Λυκογιάννης, Χριστακόπουλος, Κάιρινεν, Κουτέσα, Αριάγκα, Καλοσκάμης, Ζοάο Μάριο, Ζούμπκοφ και Ζίνι.
Η ενδεκάδα του Βόλου (Κώστας Μπράτσος): Λοντίγκιν – Κάργας, Αριάγκουα, Κάτσικας, Μεντίλ – Κόμπα, Μπούρνιτς – Μύγας, Γκονζάλες, Τζόκα – Φουρτάδο.
Στον πάγκο για τον Βόλο οι Παπαθανασίου, Κρεσπί, Ρεφατλάρι, Τασιούρας, Χαραλαμπόγλου, Νέγιου, Γκαραβέλας, Γρόσδης, Λάμπρου και Ελ-Σαουμπί.





















