Ο Φερνάντο Σάντος μετά το άδοξο τέλος που είχε η συνεργασία του με την Εθνική Πολωνίας και ακολούθως με την Μπεσίκτας κινδυνεύει με απόλυση και από την ομοσπονδία του Αζερμπαϊτζάν.
Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλαβε την εθνική ομάδα της χώρας τον Ιούνιο του 2024, ωστόσο σε 10 ματς το μόνο που κατάφερε ήταν να οδηγήσει τους Αζέρους σε δύο ισοπαλίες και οχτώ ήττες!
Στο Αζερμπαϊτζάν ασκείται σκληρή κριτική στον άλλοτε ομοσπονδιακό προπονητή της Ελλάδας και της Πορτογαλίας με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοικτά για το μέλλον του.
«Αγκάθι» για την ομοσπονδία της χώρας αποτελεί το υψηλό συμβόλαιο του Πορτογάλου προπονητή, το οποίο ανέρχεται σε 1 εκατ. ευρώ αλλά και η διάρκεια του, καθώς έχει υπογράψει μέχρι τον Ιούνιο του 2027!