Η Γιουνάιτεντ, η Αγγλία και όλος ο βρετανικός αθλητισμός συνεχάρησαν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ έπειτα από την εξασφάλιση μιας εκ των υψηλότερων τιμών για το Ηνωμένο Βασίλειο, στο πλαίσιο των γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου!
Επιβραβεύτηκε για την προσφορά του, για τον τρόπο με τον οποίο ήθελε σε κάθε ευκαιρία ο βρετανικός αθλητισμός να προοδεύει, αλλά και για την απεριόριστη αγάπη του για την εθνική ομάδα της Αγγλίας.
Ο Μπέκαμ τιμήθηκε με τον τίτλο του «Σερ», λαμβάνοντας την τιμή ανήμερα των γενεθλίων του Πρίγκιπα Καρόλου.
«Το αξίζεις πέρα ως πέρα» ανέφεραν στις δημοσιεύσεις τους στα social media όσοι ασχολήθηκαν με τον… Σερ Ντέιβιντ, με τη Γιουνάιτεντ να του ετοιμάζει και μια νέα φανέλα, με τη νέα ονομασία του και φυσικά το θρυλικό «7» στην πλάτη.