Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.
-Για τον Χάμπο Κυριάκου: «Πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί το χρονικό περιθώριο που δόθηκε στον ποδοσφαιριστή. Η απάντησή του είναι συνδεδεμένη με την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Του δώσαμε χρόνο, εντός των επόμενων ωρών θα δώσει την απάντησή του, δεν ξέρω αν θα είναι εντός της ημέρας».
-Αν υπάρχει πρόταση για άλλον ποδοσφαιριστή του ρόστερ: «Δεν υπάρχει πρόταση που να δελεάζει την εταιρεία για παραχώρηση του οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή αυτή τη στιγμή».
-Αν υπέγραψε ο Σιήκκης: «Μας ενδιαφέρει, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η μετακίνησή του στην ομάδα μας».
-Αν υπήρξε ενδιαφέρον για Ζόκε: «Ο Ζόκε προτάθηκε κι εξετάστηκε σοβαρά. Ο Απόλλωνας αποφάσισε πολύ πριν ανακοινωθεί από την ΑΕΛ ότι δεν ενδιαφέρεται για διάφορους λόγους. Προτού ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπράουν, ήταν οι δύο που εξετάστηκαν».
-Για τον Ιβάν Λιούμπιτς: «Ναι, είναι ένας παίκτης που εξετάζεται από τον Σωφρόνη Αυγουστή».
-Αν ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός για τον Ντανίλο Σπόλιαριτς: «Ρωτηθήκαμε από τον Ολυμπιακό. Όλα είναι αλληλένδετα στη μεσαία γραμμή από την απάντηση του Χάμπου και πώς θα προχωρήσουμε στη μεσαία γραμμή».
-Για Μαλεκκίδη: «Δεν υπήρξε επίσημη πρόταση αλλά επίσημη κρούση».
-Για την προετοιμασία: «Πλην απροόπτου το βασικό μέρος θα γίνει στην Ολλανδία».