Η επιβεβαίωση μίας προβλεπόμενης εδώ και λίγα 24ωρα εξέλιξης, αναμένεται σε λίγες ώρες, αναφορικά με την επόμενη μέρα στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία.
Ενώπιον των στενών συνεργατών του στην εκτελεστική επιτροπή που συνεδριάζει στις 14:30, ο Γιώργος Κούμας θα επισημοποιήσει την πρόθεση αποχώρησης του και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται αν θα εξωτερικεύσει τους λόγους.
Την σκυτάλη της προεδρίας, αναλαμβάνει ο αναπληρωτής πρόεδρος Χάρης Λοϊζίδη, ο οποίος θα παραμείνει εκεί μέχρι τη Γενική Συνέλευση η οποία και θα οριστεί σήμερα.
Μέχρι τότε, ο Λοϊζίδης αναμένεται να πάρει και την απόφαση, κατά πόσο θα συνεχίσει για να ολοκληρώσει τη θητεία του απερχόμενου προέδρου, μέχρι δηλαδή και τον Ιούλιο του 2027.
Προφανώς, αν ο νυν αναπληρωτής πρόεδρος, θελήσει να μείνει στην «καυτή καρέκλα» αυτό θα γίνει αφού ήδη διαμορφώνεται ισχυρή τάση στήριξης και αποδοχής του.
Αυτό αναμένεται να φέρει η σημερινή μέρα. Παραίτηση Κούμα,προαγωγή Λοϊζίδη στην προεδρία και βλέπουμε για το μέλλον της ΚΟΠ, αναφορικά με την ηγετική της πυραμίδα!
ΚΟΠ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ: Από τον Κούμα στο Λοϊζίδη…και βλέπουμε!
