Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στο ΣΕΦ. Και η νεότερη εξέλιξη είναι ότι κανένας από τους ιδιοκτήτες των δύο ΚΑΕ δεν προτίθεται να παραστεί στη συνάντηση της Τετάρτης με τον Γιάννη Βρούτση!
Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ανακοίνωσαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ Ολυμπιακός ότι απορρίπτουν την πρόσκληση ως απαράδεκτη, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «η μόνη συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο θα γίνει στις δικαστικές αίθουσες». Αντίστοιχα, και από την πλευρά του Παναθηναϊκού, δεν υπάρχει πρόθεση συμμετοχής, με τον ισχυρό άνδρα του «τριφυλλιού» να τονίζει με story του στο Instagram ότι δεν καθόταν ποτέ στο ίδιο τραπέζι με τους αδερφούς Αγγελόπουλους!
Η άρνηση των δύο πλευρών να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι φέρνει, πλέον, το ενδεχόμενο οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος πιο κοντά από ποτέ, καθώς η κυβέρνηση έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους ότι δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή και δεν είναι διατεθειμένη να κάνει βήμα πίσω.