Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «CLUB1908»:

Για το αν ο Αταμάν του έχει πει το μυστικό για το back-to-back: «Όχι, δεν μου είπε το μυστικό. Πιστεύω όμως ότι το ξέρω. Είναι να είσαι πιο πεινασμένος από όλους. Πρέπει να βγεις εκεί έξω και να το θέλεις περισσότερο. Θέλει συλλογική προσπάθεια για να το καταφέρεις και πρέπει να είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα. Είναι δύο ματς, δεν είναι σειρά αγώνων. Πρέπει να τα αφήσουμε όλα στο παρκέ στον αγώνα».
Για την… πείνα του ενόψει του Final-Four: «Λιμοκτονώ. Δεν έχω φάει εδώ και εβδομάδες»

Για το τι ξεχωριστό θα κάνει στο Final-Four: «Θα ηγηθώ της ομάδας μου με ηγετικά χαρακτηριστικά. Θα μιλάω, θα είμαι προετοιμασμένος, απολύτως συγκεντρωμένος, δεν θα παραλείψω κάποιο βήμα. Θα είμαι πνευματικά και σωματικά έτοιμος να κερδίσουμε δύο ματς».

Για το αν θα παίξουν και για τους τραυματίες: «Ναι. Είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε για αυτούς. Είμαστε η τέλεια ομάδα, η οποία έχει χτιστεί για τέτοιες στιγμές. Έχουμε παιδιά που είναι εκεί κάθε στιγμή. Είναι πάντα έτοιμοι. Οι ψηλοί είναι έτοιμοι. Ο Λεσόρ και Γιούρτσεβεν τραυματίστηκαν νωρίς στη σεζόν. Είχαμε τον Γκάμπριελ να έρχεται και να “γεμίζει μεγάλα παπούτσια”. Είναι δεύτερη φύση για εκείνον, ήταν έτοιμος για τη στιγμή. Έχουμε παιδιά που είναι έτοιμα κάθε στιγμή. Αυτό είναι φοβερό. Στα δύο τελευταία ματς όλα μπορούν να κάνουν».

Για το τι θα κάνει αν κάνει το back-to-back ο Παναθηναϊκός: «Το σκέφτομαι τώρα. Έχω κάτι για εσάς. Μετά το back-to-back θα έχω σχεδιάσει κάτι».