Το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού καλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 12 Μαΐου 2025, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30 στην αίθουσα St. George, παραπλεύρως του κλειστού γηπέδου “Νίκος Σολομωνίδης” στην οδό Γεωργίου Θυρώτου 1, 3012, Λεμεσός.

Στην ημερήσια διάταξη της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης θα είναι η ενημέρωση των μελών για όλα όσα αφορούν το Σωματείο.

Οποιοδήποτε μέλος επιθυμεί να εγγράψει θέμα προς συζήτηση στην ημερήσια διάταξη της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης θα πρέπει να το ζητήσει γραπτώς από το Διοικητικό Συμβούλιο μέχρι την 8η Μαΐου 2025 στις 23:59 για εξέταση. Όλα τα θέματα να στέλνονται με Ονοματεπώνυμο και Αριθμό Πολιτικής Ταυτότητας για ταυτοποίηση ενεργού μέλους, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected]. Οποιοδήποτε αίτημα σταλεί είτε ανώνυμα, είτε από μη μέλη του Σωματείου ΔΕΝ θα εξετάζεται.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Τακτική Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα μέλη με τακτοποιημένες συνδρομές.

Σημειώνεται ότι την ημέρα της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης θα μπορούν να γίνονται πληρωμές, ωστόσο ΔΕΝ θα πραγματοποιούνται εγγραφές.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν μέλη του Σωματείου μπορούν να το πράξουν στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://www.aelimassol.com/members/.

Με εκτίμηση,