Στη συμπαγή άμυνα του Ολυμπιακού στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη νίκη των ερυθρόλευκων επί της Ρεάλ και το 2-0 στα playoffs της EuroLeague. Ο έμπειρος τεχνικός σημείωσε ότι οι Μαδριλένοι έπαιξαν άψογα με το ταλέντο και την εμπειρία τους και ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας του για την ηχηρή παρουσία του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:
“Η συμπαγής άμυνά μας ήταν το κλειδί. Είχαμε φτωχή επίθεση, είχαμε λιγότερο από 50% στα δίποντα, λιγότερο από 30% στα τρίποντα, χάσαμε πολλές βολές, αλλά ήμασταν πολύ συμπαγείς στην άμυνα, παίξαμε με δύναμη και τελικά καταφέραμε να κερδίσουμε αυτή τη σπουδαία ομάδα. Ήταν ένα τυπικό παιχνίδι playoffs με ένταση. Η Ρεάλ έπαιξε άψογα με το ταλέντο της και με την εμπειρία της. Ακόμα όμως και με αυτή την πίεση που είχαμε, καταφέραμε να νικήσουμε στο Game 2. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας”.
Για το αν ο Ολυμπιακός πηγαίνει να τελειώσει τη σειρά στη Μαδρίτη: “Δεν θέλω να πω κάτι τέτοιο. Δεν αλλάζουμε προσέγγιση, πάντα βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά, το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για ‘μας”.