Τα σενάρια να στεφθεί πρωταθλήτρια από αυτή την αγωνιστική η Πάφος FC είναι… μπροστά της. Αυτό που δεν πρέπει όμως να πράξει είναι να παρασυρθεί από την… μυρωδιά του τροπαίου. Μπορεί να είναι κοντά αλλά δεν παύει να αγωνίζεται κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ. Με ήττα, δεν θα χαθεί ο τίτλος, ούτε όμως θα τον πλησιάσει περισσότερο αφού η απόσταση μπορεί να επανέλθει στο +4.
Εξάλλου, το τόνισε και ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα, «δεν είμαστε ακόμα πρωταθλητές». Με αυτό το σκεπτικό πρέπει να πορευθούν απέναντι στους «πράσινους» για να καταφέρουν να αποδείξουν για ακόμη μία φορά ότι είναι η κορυφαία ομάδα.
Όταν και εφόσον το πράξουν, τότε θα μπορούν την Κυριάκη να αναμένουν… δώρο της ΑΕΚ για να πανηγυρίσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα.
Στα αγωνιστικά, ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Τάνκοβιτς και Σάρλια ενώ αμφίβολος είναι ο Τανλόνγκο.
Σόλωνας Κύπρου