Τρία παιχνίδια για τα playoffs της Stoiximan Super League έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, πριν αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος βρίσκεται πολλά χρόνια στα γήπεδα, θέλει να αποφύγει οποιαδήποτε χαλάρωση πριν από την αναμέτρηση στις 17 Μαΐου απέναντι στους Κρητικούς.
Για αυτό τον λόγο φρόντισε στη χθεσινή προπόνηση των Πειραιωτών, να στείλει το μήνυμα πως τα τρία ματς που έρχονται στο πρωτάθλημα θα αποτελέσουν κριτήριο για εκείνον όσον αφορά τον πλάνο με το οποίο σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του κόντρα στους Ηρακλειώτες.
Πλην των Κάρμο και Πασχαλάκη που δεν υπολογίζονται εξαιτίας των τιμωριών που τους επέβαλε το πειθαρχικό όργανο της Λίγκας, για τους τσακωμούς στο φινάλε του αγώνα με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.
Ο Μεντιλίμπαρ δεν προτίθεται να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς με την «Ένωση», όμως όλα δείχνουν πως θα πάρει την ευκαιρία του ο Αντώνης Παπακανέλλος.
Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός, όπως φαίνεται, θα πάρει χρόνο και στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το τέλος της διαδικασίας των playoffs.