Το παιχνίδι της δικής τους ομάδας τελείωσε στις 19:00 , περίμεναν μέχρι τις 21:30 για να μάθουν ότι εξασφαλίστηκε η άνοδος και το πάρτι… δεν είχε τελειωμό για τους οπαδούς της Λιντς!

Ο κόσμος των «παγωνιών» δεν έφυγε ποτέ από το «Έλαντ Ρόουντ» το βράδυ της Δευτέρας και φυσικά αυτό ίσχυε και για τα μέλη της ομάδας που μαζί με τις οικογένειές τους έμειναν να παρακολουθήσουν το ματς της Μπέρνλι με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και να χαρούν όλοι μαζί για την επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ.

Έξω από το γήπεδο, στον περιβάλλοντα χώρο, χιλιάδες οπαδοί περίμεναν με ανυπομονησία τη στιγμή που θα ακουγόταν το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι στο Turf Moor και θα εξασφαλιζόταν η άνοδος της Λιντς στην πρώτη κατηγορία.

Το πάρτι δεν είχε τελειωμό έξω από το γήπεδο της ομάδας του Φάρκε, με τους ποδοσφαιριστές να βγαίνουν και να τραβούν βίντεο με τις εικόνες που αντίκριζαν!