Η ΑΕΛ πήγε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με μοναδικό σκοπό τη νίκη που θα την έβγαζε από την δύσκολη θέση… Τα βαθμολογικά δεδομένα έλεγαν ότι η ομάδα ήταν μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, πριν από την χθεσινή αναμέτρηση και αντίπαλος της ήταν μια ομάδα που προερχόταν ίσως από την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της.
Η ομάδα παρουσιάστηκε με αποφασιστικότητα και απόλυτα συγκεντρωμένη για να κερδίσει και το έπραξε, κάνοντας το τελικό 2-1 να μοιάζει λίγο με βάση τις ευκαιρίες που είχε και την γενικότερη απόδοση της. Η νίκη αυτή δεν εξασφαλίζει κάτι ακόμη αλλά σαφέστατά έφερε χαμόγελα και αισιοδοξία για την συνέχεια.
Οι γαλαζοκίτρινοι βρήκαν γκολ ανατροπής με τους Τρισκόφσκι και Ζε Τούρμπο και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα. Πλέον στην διακοπή πάνε με ηρεμία και ξέροντας ότι έγινε απλά το πρώτο βήμα για να ξεφύγει η ομάδα από τις περιπέτειες. Για να έχει αξία το σημερινό διπλό η ΑΕΛ θα πρέπει να κάνει ότι και στην πρεμιέρα, να κερδίσει δηλαδή εκτός έδρας την Ομόνοια 29ης Μαΐου την επόμενη αγωνιστική.
Υ.Γ. Ότι και να πούμε για τον ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ κόσμο της ΑΕΛ είναι λίγο. Για αυτό είναι οι πιο πιστοί οπαδοί στην Κύπρου για τέτοιες στιγμές είναι που σηκώνουν την ομάδα στην πλάτη τους.

Μιχαήλ Αριστείδου