Μετά την ισοπαλία (1-1) στο πρώτο παιχνίδι στην Ισπανία, η Γιουνάιτεντ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Όλντ Τράφορντ από το πέναλτι του Μικέλ Ογιαρθαμπάλ, πριν ο Φερνάντες σκοράρει τρία γκολ, δύο από την άσπρη βούλα, για να βάλει την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Ο Ντιόγκο Νταλότ, πρόσθεσε ένα τέταρτο γκολ στις καθυστερήσεις, διασφαλίζοντας τη νίκη με συνολικό σκορ 5-2 και στέλνοντας τη Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά.

«Όταν τον χρειαζόμαστε, (ο Φερνάντες) είναι πάντα εκεί», δήλωσε ο Αμορίμ. «Μπορεί να φέρει την μπάλα μπροστά. Μπορεί να σκοράρει γκολ. Είναι ένας τέλειος αρχηγός για την ομάδα μας και πρέπει να τον βοηθήσουμε να κερδίσει τίτλους».

Ωστόσο, ο Αμορίμ σημείωσε ότι ο Φερνάντες είναι μερικές φορές υπεύθυνος για τη διαταραχή της διάταξης της Γιουνάιτεντ, καθώς φεύγει από τη θέση του για να αναζητήσει την μπάλα.

«Ξέρουμε ότι μερικές φορές είναι απογοητευμένος», πρόσθεσε ο Αμορίμ. «Ξέρουμε πόσο θέλει να κερδίσει και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, αλλάζει θέση και κυνηγάει την μπάλα. Κάποιες φορές πρέπει να εμπιστεύεται τους συμπαίκτες του».