ΠΑΟΚ και Στεάουα Βουκουρεστίου τίθενται αντιμέτωποι στο γήπεδο της Τούμπας για τα play off του Europa League και μία σημαντική παράμετρος ενόψει και της ρεβάνς στη Ρουμανία, είναι οι πιθανές τιμωρίες ποδοσφαιριστών λόγω καρτών.

Πιο συγκεκριμένα, έξι ποδοσφαιριστές του Ηλία Χαραλάμπους έχουν ήδη στις… πλάτες τους δύο κίτρινες κάρτες και αν δεχτούν ακόμη μία, θα απουσιάσουν από τον μεγάλο επαναληπτικό στη Națională Arena.

Ο λόγος για τους Ταρνοβάνου (τερματοφύλακας), Τανάσε (μεσοεπιθετικός), Κρέτου (αμυντικός), Μιχάι Ποπέσκου (αμυντικός), Μπαλούτα (επιθετικός) και Αλχασάν (μέσος).

Οι τέσσερις πρώτοι, μάλιστα, είναι πιθανόν να είναι και βασικοί, οπότε δεν αποκλείεται να πάρουν κάρτα και να μην αγωνιστούν στο δεύτερο παιχνίδι. Από πλευράς ΠΑΟΚ, ο μοναδικός στο όριο είναι ο Οζντόεφ.