Με σχετική άνεση και με διάθεση… Δευτέρας, δίχως να βάλει φοβερή ένταση στο παιχνίδι της, η Κρίσταλ Πάλας επιβλήθηκε 2-0 της Ντονκάστερ και βρίσκεται στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θα κοντραριστεί με τη Μίλγουολ.
Η Πάλας έκανε αυτό που έπρεπε και δίχως… πολλά – πολλά για να περάσει στους «16» και να καλείται ν’ αντιμετωπίσει εκεί τη Μίλγουολ, μετά και την κλήρωση που έγινε λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης στο Eco-Power Stadium.
Ο Μουνιόζ στο 31ο λεπτό έπειτα από δοκάρι του Ματετά σε εκτέλεση φάουλ του Καμάντα με δουλεμένη κομπίνα στην προπόνηση έκανε το 1-0 για το σύνολο του Γκλάσνερ, για να έρθει και δεύτερο τέρμα από τους «αετούς» πολύ γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Ντέβενι πρώτα στο 49’ έχασε τεράστια στιγμή για γκολ έπειτα από μεταβίβαση πάρε-βάλε του Ματετά, αλλά στο 56’ με πανέμορφη λόμπα πήρε το αίμα του πίσω, έγραψε το 2-0 και έστειλε την Πάλας στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η είσοδος του Τσίλγουελ με αλλαγή για το ντεμπούτο του με τη φανέλα των «αετών», στην πρώτη του παρουσία σε επίσημο παιχνίδι μετά τον Σεπτέμβριο του 2024.