Μετά την ήττα από την ΑΕΚ (1-2) μέσα στην Τούμπα, άπαντες στον ΠΑΟΚ έχουν στρέψει την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Πέρα από το γεγονός πως οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν μία ομάδα που παλεύει για την είσοδό της στα πλέι οφ για το 5ο ευρωπαϊκό εισιτήριο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να διαχειριστεί και τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο.
Ο Ρουμάνος τεχνικός, πρώτα από όλα, δεν υπολογίζει τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω καρτών στο συγκεκριμένο ματς.
Την ίδια στιγμή, όμως, παραμένουν στα… πιτς ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Φέντορ Τσάλοφ, ενώ παράλληλα η ομάδα περνάει μία περίοδο ντεφορμαρίσματος.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει μπροστά του πέντε ματς σε 20 μέρες, αφού το Σάββατο παίζει στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, την Πέμπτη υποδέχεται τη Στεάουα στη Θεσσαλονίκη για το Europa League, αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Λαμία, θα ταξιδέψει για τη ρεβάνς στο Βουκουρέτσι και μετά θα βρεθεί στο Φάληρο για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.