Χωρίς προστατευτικό δίχτυ θα διεξαχθεί ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Ολυμπιακό. Το ίδιο είχε γίνει και όταν οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο ΟΑΚΑ στις 8 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της EuroLeague. Plexiglass τοποθετήθηκε πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, ενώ κλειστές είναι και κάποιες σειρές με θέσεις σε αυτό το σημείο και λίγο πιο κεντρικά.

Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός: Plexiglass πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, χωρίς προστατευτικό δίχτυ το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Το γεγονός ότι η κερκίδα στην οποία κάθονται οι οργανωμένοι οπαδοί του τριφυλλιού, δεν βρίσκεται πια στη μεριά που είναι ο πάγκος των φιλοξενούμενων, αλλά έχει μεταφερθεί στην πλευρά του πάγκου των γηπεδούχων, έχει επιτρέψει στην πράσινη ΚΑΕ να αφαιρέσει το δίχτυ και να προσφέρει την καλύτερη δυνατή θέαση στο κοινό της.

Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός: Plexiglass πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, χωρίς προστατευτικό δίχτυ το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ