Η ΑΕΚ θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της επί του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι της Δευτέρα κι αν το πετύχει, τότε θα βγει διπλά ωφελημένη καθώς: α) θα αυξήσει τη διαφορά της από την ομάδα της Λευκωσίας στο +8 και β) θα εκμεταλλευτεί το όποιο αποτέλεσμα στο Ομόνοια-Άρης.
Η κάθε αγωνιστική αποκτάει για ευνόητους λόγους πολύ μεγαλύτερη σημασία από την προηγούμενη. Είναι απαραίτητο για την ομάδα της Λάρνακας να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και μια νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, πάντοτε προσδίδει επιπλέον οφέλη όσον αφορά το κομμάτι της ψυχολογίας.
Ο Χένινγκ Μπεργκ είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, από τη στιγμή που οι Γκαρσία και Μιραμόν επέστρεψαν στο κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Ανδρέας Βεντούρης