Ο Άρης μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες, κάτι που πετυχαίνει για δεύτερη φορά μέσα στην χρονιά, με τους πράσινους να έχουν την ευκαιρία, ελέω προγράμματος, αν είναι προσεκτικοί να επεκτείνουν αυτό το νικηφόρο σερί.
Το συγκρότημα του Αλεξέι Σπιλέφσκι αγωνίζεται κατά σειρά με Καρμιώτισσα, Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου, παιχνίδια που θα είναι το φαβορί και του δίνει την ευκαιρία να επεκτείνει μέχρι και τον αριθμό επτά το νικηφόρο σερί, προτού κληθεί να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στο τοπικό ντέρμπι.
Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει ως ρεκόρ τις επτά συνεχόμενες νίκες, κάτι που πέτυχε πέρσι από την 18η αγωνιστική μέχρι την 24η αγωνιστική, κερδίζοντας ανάμεσα τους και ένα παιχνίδι κυπέλλου φτάνοντας έτσι στις οκτώ νίκες εκείνο το διάστημα. Αν ο Άρης είναι συνεπής στα ραντεβού του, θα μπορέσει να φτάσει τις επτά συνεχείς νίκες στο πρωτάθλημα και θα ισοφαρίσει το περσινό του ρεκόρ.
Η νίκη κόντρα στην ΕΝΠ ήρθε μεν με δραματικό τρόπο, όμως έδειξε σε άλλο ένα ματς ότι στον Άρη δεν σταματάνε μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Ο Γκαουστάτ δε έγινε ο ενδέκατος παίκτης της ομάδας που βρίσκει δίχτυα φέτος. Αν υπολογίζουμε και τα ματς κυπέλλου τότε στον Άρη έχουν σκοράρει 14 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές μέχρι στιγμής.
Αριστείδου Μιχαήλ