Είναι σημαντική η σημερινή μέρα όσον αφορά την μεταγραφική περίοδο στην Κύπρο.
Ουσιαστικά εκπνέει το περιθώριο για μεταγραφές από τις ομάδες μας και πλέον… ανοίγουν κάποια παραθυράκια που θα τους επιτρέπουν συγκεκριμένες κινήσεις μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου.

Τα παραθυράκια είναι τα ακόλουθα βάση προκήρυξης:

-Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι ομάδες μπορούν να διενεργούν υποσχετικές μεταγραφές ποδοσφαιριστών που τα διεθνή πιστοποιητικά εγγραφής τους είναι ήδη κατατεθειμένα στην ΚΟΠ. Δεν δικαιούνται δηλαδή διεθνείς μεταγραφές.

-Από τις 14 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι ομάδες δικαιούνται να εγγράφουν άνεργους ποδοσφαιριστές. Άνεργοι θεωρούνται οι ποδοσφαιριστές που ήταν χωρίς συμβόλαιο μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου και δεν είχαν πραγματοποιήσει μεταγραφή στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

-Σημειώνεται πως, η εγγραφή άνεργου ποδοσφαιριστή στον κατάλογο Α’, επιτρέπεται νοουμένου ότι υπάρχει κενή θέση στον κατάλογο. Δεν επιτρέπεται η εγγραφή ανέργου προς αντικατάσταση άλλου ποδοσφαιριστή του καταλόγου Α’.

Χρίστος Χρίστου