Έκανε σεφτέ η Ατλέτικο. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, χάρη σε δύο καταπληκτικά γκολ από τους Γκριεζμάν-Γιορέντε και ακόμα ένα του Κόκε, κέρδισε με 3-0 την Τζιρόνα, και πήρε το πρώτο της τρίποντο στη φετινή La Liga. Συνεχίζουν δίχως νίκη οι Καταλανοί, οι οποίοι δεν θυμίζουν σε τίποτα την περσινή ομάδα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 6ο λεπτό έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Λίνο για να πάρει το προβάδισμα, ενώ στο 19’ ο κίπερ των Καταλανών σταμάτησε και πάλι τον εξτρέμ των «ροχιμπλάνκος». Στο 31’ η κεφαλιά του Μπλιντ δεν προβλημάτισε τον Όμπλακ και οκτώ λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ(1-0) με μια πανέξυπνη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντουάν Γκριεζμάν, ενώ στο 48’ η ομάδα του Σιμεόνε διπλασίασε το προβάδισμα της, όταν ο Γιορέντε με τρομερό σουτ από τα δεξιά νίκησε τον Γκαζανίγκα για το 2-0. Στο 64’ η Τζιρόνα απείλησε με σουτ του Χιλ και στο 69’ ο Όμπλακ μπλόκαρε σταθερά το συρτό σουτ του Μιόφσκι. Στο 90+4′ ο Κόκε εγραψε το τελικό 3-0.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Αθπιλικουέτα, Χιμένεθ, Λε Νορμάν, Ρικέλμε(58’ Γκάλαχερ), Μπάριος, Ντε Πολ(58’ Κόκε), Γιορέντε, Λίνο(68’ Ρεϊνίλντο), Γκριεζμάν(81’ Κορέα), Άλβαρες(81’ Σέρλοθ)

ΤΖΙΡΟΝΑ: Γκαζανίγκα, Μαρτίνεθ, Λόπεθ, Μπλιντ, Γκουτιέρεθ, Ερέρα, Οριόλ Ρομέου(58’ Σολίς), Μάρτιν(58’ Πόρτου), Χιλ, Τσιγκάνκοφ(68’ Αλμένα) , Ρουίθ(58’ Μιόφσκι)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ