Η Λανς έρχεται φορτσάτη στο ΟΑΚΑ, καθώς λίγες μέρες πριν από τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ νίκησε εντός έδρας 2-0 την Μπρεστ.

Η ομάδα του Γουίλ Στιλ καθάρισε από το πρώτο μέρος χάρη στα γκολ του Τσάβες στο 19′ και το αυτογκόλ του Καρντινάλ στο 45′. Η Λανς συνέχισε να έχει τα ηνία του αγώνα και στο δεύτερο μέρος, έχοντας ευκαιρίες και για άλλα γκολ, αλλά το 2-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης. Μάλιστα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μασάδο στο 88′.

Σε σχέση με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Γαλλία, η Λανς παρατάχθηκε με τέσσερις αλλαγές κόντρα στην Μπρεστ. Υπενθυμίζεται ότι η Μεδίνα που αποβλήθηκε με κόκκινη στο ματς με το τριφύλλι είναι τιμωρημένος.

Η ενδεκάδα της Λανς κόντρα στην Μπρεστ: Σαμπά, Γκραντίτ, Μεδίνα, Ντανσό, Αγκιλάρ, Τόμασον, Ντιούφ, Τσάβες, Ζαρουρί, Σοτοκά, Ρεμί.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

  • Παρί – Μονπελιέ 6-0 (4′, 53′ Μπαρκολά, 24′ Ασένσιο, 58′ Χακίμι, 60′ Ζαΐρ-Εμερί, 82′ Λι)
  • Λιόν -Μονακό 0-2 (65 Μπεν Σεγκίρ, 80′ Καμαρά)
  • Λιλ – Ανζί 2-0 (34′ Μενιέ, Μπαγιό 90+5′)
  • Σεντ Ετιέν – Χάβρη 0-2 (57′ Τουρέ, 67′ Σανγκάντε)
  • Λανς- Μπρεστ 2-0 (19′ Τσάβες, 45′ αυτ. Καρντινάλ)
  • 25/8 18:00 Στρασβούργο – Ρεν
  • 25/8 18:00 Ναντ- Οσέρ
  • 25/8 18:00 Νις- Τουλούζ
  • 25/8 21:45 Μαρσέιγ- Ρείμς